INNER CIRLCE

Gert Scheerlinck bestudeert de poëzie van het dagelijkse leven. Hij gebruikt gevonden objecten en toont deze als installaties, sculpturen of assemblages die met hun minimalistische esthetiek schatplichtig zijn aan de Arte Povera. - www.gertscheerlinck.be

"Wat poëzie met woorden vermag doet D.D. Trans met huis-, tuin- en keukenvoorwerpen. Met kleine gebaren zet hij vraagtekens achter de taal van de dingen en bouwt hij een oeuvre op dat dieper prikt dan het lijkt".  Kunstenfestival Watou 2016 - www.ddtrans-art.be

Frederic Van Laere verzorgt tijdens de opening de inleiding op het werk van beide kunstenaars.

TheInnerCircle_vPMS1.jpg

Vernissage:
vrijdag 20 oktober - 19u
met inleiding door Frederic Van Laere

zaterdag 21 oktober: 14-18u

zondag 22 oktober van 14u-18u
op de koffie met de kunstenaars: